A „Triple V” projekt

Bevezetés

A „Triple V” az ifjúsági munka egy európai projektje, amelyet az Európai Bizottság támogat. Mi, a projekt vezetői, németországi, magyarországi, észak-írországi és angliai szervezetek vagyunk. Célunk az értéktudatosság erősítése régióinkban, hogy együttélésünk békésebb legyen. Ismerkedj meg velünk!

Értékek? Azok meg micsodák?!

Mely értékek fontosak az embereknek, hogy teljes életet élhessenek? És mely értékek fontosak a társadalomnak, hogy tagjai békében élhessenek egymással? Ezek azok a döntő kérdések, amelyek ezt a projektet hajtják, és amelyek körül az összes akciónk forog. Milyen értékekkel rendelkeznek az európaiaknak? Mely értékek felé tudunk igazodni? Mi az erkölcsi dilemma? Ezekre, és további kérdésekre az infógrafikáinkon találsz választ.

 Youth Actions

Hogy az „értékek” témáját erőteljesebben vihessük be az iskolába és az ifjúsági munkába, tanárokat, szociálpedagógusokat és társadalmi munkában dolgozókat képzünk tovább az „értékkommunikációban”. Ez egy különleges terv, amelynek az a feladata, hogy az értékeket megélhetővé, megragadhatóvá tegye az alábbi három különböző ifjúsági akcióban, melyek a „Service-tanulás”, az „Utcai futball a toleranciáért” és a „Media Actions“. Ezeket vicces rajzokon foglaltuk össze. Nézdd meg őket!

 Utcai futball a toleranciáért

A Triple V“-ben a médiamunka fontos súlyponti helyet foglal el: ez a „Media Actions“.

Európa-szerte több ifjúsági szerkesztőség dolgozik a „Triple V”-ért, beszámolnak a projektekről, értékekkel kapcsolatos interjúkat készítenek, vagy rövid filmspotokban értékekhez kapcsolódó kérdéseket vetnek fel. Különösen fontos számunkra, hogy a fiatalok kicseréljék véleményüket a speciális nemzetközi Facebook-plattformjainkon. Működj közre a „Media Actions“-ben és tájékozódj itt!

 Nemzetközi rendezvények

A „Triple V“-akciók csúcspontja a nemzetközi ifjúsági táborunk 2012 nyarán Belfastban, Észak-Írországban. Itt találkoznak az összes „Triple V”-ben részt régióból érkező fiatalok és az értékek témaköréhez kapcsolódó közös akciókat valósítanak meg. Ennek keretében fontos téma lesz a Belfastban a katolikusok és a protestánsok között évtizedek óta dúló polgárháború, valamint a megbékélés nagy kihívása jelenünkben. Szeretnél ott lenni a nemzetközi ifjúsági táborban? Akkor vegyél részt a projektben és vállalj feladatot a „Triple V“ egyik akciójában!

Events

Sorry, there aren’t any upcoming events right now. Check back soon!

 Media

Social Networks