Media Actions

Fiatalok Európa-szerte médiát készítenek a „Triple V“ számára. Projektakciókról számolnak be, interjúkat készítenek, vagy rövid filmspotokban kérdéseket vetnek fel az értékekről. Ezeket közzé teszik, és nemzetközi web-platformokon megvitatják. Legyél Te is médiakészítő és tájékozódjál itt a „Media Actions“-einkről!

Kamera és vágás

Médiaszakemberekkel dolgozunk együtt, akik mindent el tudnak magyarázni Neked a filmtechnikáról, a kameravezetésről és a videofilm-vágásról. Ehhez minden „Tripla V“-állomáshelyen rendelkezésre áll egy komplett video-felszerelés (videokamera, vágó-computer, mikrofon), amelyeket a filmprojektjeidhez díjtalanul használhatsz.

 Videospotok és ripotok

Készíts video-beszámolókat „Tripla V“-akciókról, mint amilyenek pl. a mi „Utcai futball a toleranciáért” tornáink, írd le és filmesítsd meg a hét dilemmáját, vagy kérdezz meg járókelőket az értékfelfogásukról! Saját projekteket valósítasz meg, amelyekkel a békés együttéléshez kívánsz hozzájárulni? Akkor forgass hozzájuk egy videspotot és mutasd meg mindenkinek! Médiaszakembereink megmutatják, hogyan kell ezt csinálni.

 Készíts interjút érdekes emberekkel

A fiatalok az erőszakmentesség ügyéért elkötelezett prominens példaképekkel és emberekkel a „Value Talks“ („Beszélgetések az értékről”) keretében egy színpadon nyilvánosan interjúkat készítenek. Szervezd meg az eseményt, keresd a legizgalmasabb és legviccesebb kérdéseket, vagy vedd kézbe a mikrofont és magad vezesd a beszélgetést!

Jelyezd el műveidet online felületre, hogy meg lehessen vitatni

Az összes videoprodukciót nyilvánosságra hozzuk a honlapunkon és a Facebook-oldalainkon.  Öt európai régió fiataljai cserélik ki itt véleményüket az aktuális vagy az időtlen értékekkel kapcsolatos kérdésekről. Legyél tagja a „Tripla V“-közösségnek, töltsd fel alkotásaidat online felületre, vagy egyszerűen csak vegyél részt a virtuális vitáinkban az értékekről.

Vegyél részt európai videoprojekteken

Németországban, Magyarországon, Angliában, Skóciában és Észak-Írországban fiatalok a „Tripla V“ számára videókat készítenek. Néha csak a saját régióikban, néhányszor azonban át is lépik a határokat. Már mindig is részt akartál venni egy nemzetközi filmprojektben? Itt van rá a lehetőség!

Events

Sorry, there aren’t any upcoming events right now. Check back soon!

 Media

Social Networks